• www.dragerkalibrering.com
Rask levering fra lager i Oslo

Alkometer AL7000® (nykalibrert)

  • 825,-

Enkel i bruk og lett å blåse i. Resultatet kommer straks. Nå er vi billigst på AL7000 - kampanjen avsluttes om noen dager. Rask levering!

På lager.
Del
Lagerbalanse: 1
Artikkelnummer: 4
Leverandør: Sentech

Prisjakt.no i dag: Norges billigste | Prisguiden.no i dag: Norges billigste | Google Shopping i dag: Norges billigste

Norske medier om den populære promillemåleren:


TV2

" - Testvinner! Enkel i bruk og lett å blåse i. Den teller ned til den er klar, da står det et klart og tydelig «Blow» i displayet. Resultatet kommer straks. Alcoscan AL7000 Premium er også mest presis av alle målerne, med et snitt-avvik fra fasiten på 10,9 prosent".


Klikk.no

" - Enkel i bruk og mest presis. Vår testvinner"- EU/CE godkjent

- 3 desimaler
- Måler 0,000-4,000 promille
- Nøyaktighet +/- 0,010% promille till 0,050% promille
- 5 originale munnstykker
- 12v bil lader
- Veske
- Batteri: 2 stk. AA (1,5v)
- Størrelse: 116 x 50 x 21 mm
- Vekt: 103 gram


Kjøp norsk🇧🇻
Denne alkotesteren markedsføres og selges av utenlandske nettbutikker i Norge som bl.a. Alcoscan AL7000 Premium, AlcoDigital, ACE AL7000. Kjøp fra en seriøs norsk autorisert forhandler og unngå momsoverraskelser og problemer ved en eventuell reklamasjon. Alle bestillinger sendes direkte fra vårt hovedlager i Oslo med Posten. 

30 dagers prisgaranti!
Vi har automatisk overvåkning av forhandlerprisene via Prisjakt og Prisguiden, som sørger for at du får de billigste promillemålerne i Norge hos oss. Det skal ikke være dyrt å kjøre 100% sikkert!

Nykalibrert - Mer sikker!
Vi kalibrerer i motsetning til andre selskaper alle promillemålere før utsending til våre kunder.  n #promillemåler #testvinner #testhelsen#testdeg #kbprodukter #bilxtra #biltema #clasohlson #teknikmagasinet #dignita #alcocheck #scandtest #promillemåling #dræger #drager #dräger #alcote