• Direkte fra vårt Dräger lager i Oslo!
Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Kalibrering av Dräger promillemålere

  • 699,-

Kalibrering av promillemålere - Dräger Alcotest 3000, 4000, 3820, 5820, 6000, 6820, 7000, Alcoscan AL7000 Premium, Alcoscan ALP-1, Dignita AMP-100


På lager.
Del
Artikkelnummer: 6
Leverandør: Dräger

Landsdekkende profesjonell online-service som er enkel, sikker og rask i samarbeid med Posten.

Dagbladet (19.11.2022) - Uansett hvilken alkotester du kjøper så er det viktig at den leveres inn for kalibrering en gang i året. Hvis ikke er risikoen stor for at du får et feil resultat, sier Tomas Jonsson, Prosjektleder hos MHF Test Lab.

Dräger Alcotest krever kontinuerlig vedlikeholds- og kalibreringskontroll slik at informasjonen du skal vurdere og analysere er korrekt. Vi anbefaler at du sender promillemåleren til oss minimum en gang i året for kalibrering. Vi foretar batteri- og displaybytte på forespørsel. 

Vi kalibrerer Dräger Alcotest 3000, Dräger Alcotest 3820 (norsk og mulilingual)Dräger Alcotest 4000 (norsk og multilingual), Dräger Alcotest 5820, Dräger Alcotest 6000, Dräger Alcotest 6510Dräger Alcotest 6820 og Dräger Alcotest 7000. 

Hva utføres?

  • Sporbar kalibrering med godkjent utstyr og blandingsgass (Etanol, 256ppm).
  • Kontroll og gjennomgang av målerens funksjon med Dräger Diagnostics.
  • Kontroll av sensorens levetid.
  • Kalibreringsdatoen justeres til neste kalibreringstidspunkt (normalt 365 dager).
  • Rengjøring av den indre delen.
  • Servicerapport utarbeides og sendes kundens e-post adresse.

Slik fungerer det:

  1. Velg riktig promillemåler og bestill kalibrering.
  2. Når vi har mottatt din bestilling sender vi deg en frankert fraktseddel (porto er betalt) som brev eller e-post.
  3. Pakk promillemåleren inn i noe mykt som absorberer støt og legg måleren inn i brevet. Forsendelsen legges i egen postkasse, overleveres nærmeste postkontor eller post i butikk. Vi kalibrerer og returnerer måleren samme dag som den er mottatt.De siste 20 årene har vi hatt et nært samarbeid med autoriserte Dräger-forhandlere og distributører. Gjennom dette partnerskapet har vi ikke bare levert pålitelige promillemålere til våre kunder, men har også vært en uunnværlig kilde til enestående ekspertise. Vårt mål strekker seg utover produktleveranse – vi søker å skape et pålitelig partnerskap som tilfører merverdi.