• www.dragerkalibrering.com
Rask levering fra lager i Oslo

Kalibrering av Dräger promillemålere

Vi anbefaler på det sterkeste at Dräger Alcotest 3820, Dräger Alcotest 4000, Dräger Alcotest 5820, Dräger Alcotest 6000, Dräger Alcotest 6820 og Dräger Alcotest 7000 fra www.alcotrack.no kalibreres av Alcotrack Norge AS. Dräger Alcotest 3820 kjøpt hos KB Produkter kalibreres av oss.

Vi anbefaler kalibrering av Alcoscan AL7000 Premium fordi sensormodulene som selges på markedet kan være gamle ergo unøyaktige. En sensormodul har kort levetid på kun 4 -fire- måneder selv om den ikke er i bruk.

Skader på måleinstrumentet forårsaket av konfigurasjonsendringer, firmware og programvareoppdateringer utført av andre selskaper dekkes ikke av garantien.

Profesjonell service og kalibrering av Dräger måleinstrumenter
Dräger Alcotest måleinstrumenter krever kontinuerlig vedlikeholds- og kalibreringskontroll slik at informasjonen du skal vurdere og analysere er korrekt. Vi anbefaler at du sender måleinstrumentet til oss minimum 1 gang i året for kalibreringskontroll og vedlikehold. 

Om Alcotrack Norge AS
Alcotrack Norge AS er en norsk leverandør av pålitelige instrumenter fra bl.a. Dräger for måling av alkohol og narkotika. Vi har 20 års erfaring med profesjonell service og vedlikehold av måleinstrumenter i Norden.

www.dragerkalibrering.com